Slow but steady

Ohøj (evt. kommende) sportbuddies!

Her, ca. en måned efter SportBuddy er lanceret, vil jeg blot komme med en lille statusopdatering, så I lige kan få med hvad der sker "behind the scenes" hos SportBuddy.

Siden lanceringen har jeg brugt det meste af tiden på at få lukket enkelte sikkerhedshuller, rettet fejl og gjort oplevelsen lidt bedre. Der har derfor ikke været tid til at promovere SportBuddy som ønsket. Æv bæv ..

Når det så er sagt, så er udviklingen yderligere i fuld gang her imens vi er i beta. I dag er der blevet tilføjet en fin lille personlig kalender. Der er mulighed for at oprette egne begivenheder. Derudover vil man automatisk, hvis man tilmelder sig et arrangement på SportBuddy, kunne finde arrangementet i sin kalender. Kalenderen vil blive et centralt punkt hos SportBuddy, hvor der fremadrettet vil blive arbejdet på at kunne:

  • Få notifikationer omkring kommende begivenheder/arrangementer

  • Invitere favoritbuddies til begivenheder (Nu har din buddy/dine buddies ikke længere nogen undskyldning for at "glemme" træningen!)

  • Integrere ens egen kalender med andre services, f.eks. Google Calendar

​.. og en masse andre lækkerier.

Inden for de næste par dage vil der komme mulighed for at anmelde en bruger, hvis man f.eks finder stødende sprog eller upassende profilbillede hos brugeren. Jo mere vi vokser, jo mindre kan jeg holde styr på de nye brugere. Derudover vil der komme mulighed for at blokere en bruger, således brugeren ikke kan kontakte en.

På opfordring af nuværende brugere, vil buddy-systemet også komme til at fungere lidt anderledes. Hvor det før var meningen at man, ligesom twitter, skulle kunne følge (stalke!) folk, vil buddy-systemet snart minde mere om facebook, hvor man skal acceptere anmodninger og man har en reel buddy-liste.

Jeg håber at I glæder jer lige så meget som jeg!

Mvh
Thomas fra SportBuddy