En opdatering fra SportBuddy - Glædelig jul og godt nytår

Kære alle.

SportBuddy er ikke dødt. Det kan dog godt se sådan ud, når man kigger på hvornår den seneste nyhed er skrevet og hvornår der sidst er lavet opdateringer på hjemmesiden. For et par år siden, efter den første version af SportBuddy blev udgivet, kom jeg på en idé til et nyt projekt. Den idé og projekt fyldte så meget i min hverdag at jeg blev nødt til at prioritere min tid. Det var derfor at SportBuddy blev lagt lidt i baggrunden, da siden egentlig i sig selv kunne køre nogenlunde med de mest basale funktioner. Jeg har stadig en masse planer for SportBuddy og fremtiden, hvilket også er derfor at jeg har holdt siden i live.

Jeg mener stadig er SportBuddy har et godt potentiale på markedet, når man kigger på de nuværende løsninger i forhold til match-making af sportsinteresserede. Jeg synes det er skørt at man på størstedelen af siderne skal betale for et medlemsskab, så vi forsøger snarest endnu engang at give gas med SportBuddy. Jeg har selvfølgelig fulgt med på sidelinjen og kan se at vi nu snart er oppe på 200 brugere herinde - det synes jeg alligevel er ret flot når der ingen energi eller penge er brugt på markedsføring eller vedligeholdelse af siden. Det er selvfølgelig beklageligt, men det skal nok ændre sig her i det kommende 2018 år.

 

KAEM - find medspillere til nye, spændende projekter

Mit seneste projekt, KAEM, er en social platform for (kommende) iværksættere og generelt bare folk med gode idéer. Det var været et projekt som har været undervejs i et par år og udviklingen af denne platform har taget en del længere tid end forventet. Idéen er igen baseret på en form for match-making, dog denne gang match-making indenfor iværksætteri. Muligheden for at finde samarbejdspartnere og ligesindede medspillere til nye, spændende projekter og start-ups. I skal være velkommen til at læse lidt mere omkring det herinde.

Grunden til at jeg skriver omkring KAEM er at der bliver givet fuld gas på at nå de første 1000 brugere inden 2017 er omme - derfor skal alle kanaler selvfølgelig udnyttes. Hvis I kender nogle, som kender nogle, som kender nogle.. Så få dem peget i retningen af KAEM og få dem til at tilmelde sig. Alt hjælp modtages med kyshånd!

Udover det er der ikke mere at sige end: (Forsinket) glædelig jul og godt nytår. Håber 2017 har været et godt år og at vi i 2018 kan forbedre og opdatere SportBuddy, så I kan finde (endnu flere) nye buddies!