Det skal fejres!

Vi nærmer os de første 100 brugere på SportBuddy - det skal selvfølgelig fejres!

Først en lille opdatering fra behind the scenes: I forbindelse med den nye kalender, er der nu ændret i favoritbuddy systemet. Hvor det før fungerede lidt á la Twitter, hvor man følger (stalker!) folk, kræver det nu at den kommende favoritbuddy accepterer favoritbuddy-anmodningen. Det vil sige, at det nu er lidt mere som Facebook. Det var en nødvendighed for at tilføje nye andre funktionaliteter, bl.a. for at kunne invitere sine favoritbuddies til arrangementer eller begivenheder i sin kalender. Nu har din træningspartner ikke længere nogen undskyldning for at sidde og dovne den af i sofaen - nu står jeres aftale på skrift i SportBuddy kalenderen!

Tjek om du har fået nogle nye buddies ved at gå til siden Anmodninger under Buddies.

OBS: Fik jeg sagt vi nærmer os de første 100 brugere på SportBuddy? Der er gennemsnitlig 2-3 oprettelser om dagen - det er sgu' fedt. I dén forbindelse kunne jeg godt tænke mig at trække lod om nogle fede præmier. Har I nogle gode idéer? Smid en besked på Facebook og lad mig høre: https://www.facebook.com/sportbuddy.dk

Husk at fortælle jeres venner om SportBuddy så vi kan vokse. Er sikker på, at sammen kan vi lave Danmarks bedste sportsportal!

Mvh
Thomas fra SportBuddy